Bart Monbaliu: talent voor tuinen

“Groene vingers vormden de basis om in 2004 de eerste activiteiten van Monbaliu bv als onderneming te starten. Snoeien, scheren, planten … de tuin als levend en veranderend gegeven waar in elk seizoen iets te beleven en te ontdekken valt.”

Bart Monbaliu kreeg het talent voor tuinen met de paplepel mee, deed ervaring op in verschillende bedrijven en voegt daar een stevige dosis tuinarchitectuurvisie aan toe.

“De interesse in alles wat constructie en bouw aangaat, deed me verlangen naar meer. Ik wou naast het uitvoerende element ook mee denken over tuinprojecten en ze mee vormgeven. Samen met mijn echtgenote Sylvie breidde ik Monbaliu uit tot een Tuinonderneming die totaalprojecten aankan. Die dromen van mensen realiseert. Zoiets kan niemand op zijn eentje, dus investeerden we in de juiste mensen.”

Bart en Sylvie hebben vandaag twee projectleiders en vier tuinarchitecten in dienst. Op het terrein steken meer dan twintig vakmensen elke dag de handen uit de mouwen. Stuk voor stuk hebben ze talenten die aangescherpt worden via opleiding. Hun kennis en vaardigheden maken van hen specialisten, die totale tuinprojecten tot in de kleinste details afwerken.

Bart Monbaliu is bestuurslid van de beroepsvereniging Pro4Green en een frequent bezoeker van vakbeurzen en gespecialiseerde samenkomsten. Zo bent u er zeker van dat u de juiste planten, de beste materialen en de nieuwste technieken ter beschikking krijgt.

Talent voor tuinen is één. Dat talent ontwikkelen en perfectioneren, is twee.

©2024 Monbaliu | Alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Disclaimer | BTW BE 0834 758 739